Makeup Revolution Strobe LightingHighlight Palette

Makeup Revolution Strobe Lighting Highlight Palette
Makeup Revolution Strobe Lighting Highlight Palette
11,5 gr
10,80

Code: MUR3548 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 6-7-2020
UPS Air Mail
maandag 6-7-2020

Product beschrijving Makeup Revolution Strobe Lighting
Kenmerken

Het luxe palet met wangenrouge Makeup Revolution Strobe Lighting biedt tinten van verschillende kleuren voor feestelijke gelegenheden en dagelijkse make-up.

Kenmerken:

  • zorgt voor gezond uitziende wangen
  • perfecte hechting
  • prachtig gepigmenteerde kleuren

Hoe te gebruiken:
Gebruik een kwastje, applicator of vingertoppen om de rouge aan te brengen op de jukbeenderen. Smeer uit tot het onzichtbaar wordt.

Kenmerken

Effect
glowy

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!

Review Makeup Revolution Strobe Lighting