Makeup Revolution FlawlessOogschaduw Palette

Makeup Revolution Flawless Oogschaduw Palette
Makeup Revolution Flawless Oogschaduw Palette
16 gr
10,90

Code: MUR2856 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Makeup Revolution Flawless
Kenmerken

Met het oogschaduwpalette Makeup Revolution Flawless tover je altijd een vlekkeloze make-up voor dagelijks gebruik en bijzondere gelegenheden. Het palette bevat 32 matte en glanzende tinten die voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten.

Kenmerken:

  • voor de talloze variaties van oogmake-up
  • ideaal voor dagmake-up en speciale gelegenheden
  • hoog gepigmenteerd en goed te combineren
  • dankzij het ingebouwde spiegeltje kun je de oogschaduw ook onderweg aanbrengen

Aanbrengen:
Breng de oogschaduw aan met behulp van een applicator. Begin met de lichtste tint in de binnenooghoek en werk verder met donkere tinten richting de buitenkant van je ooglid.

Kenmerken

Effect
Matte, pearl, glanzend

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!

Review Makeup Revolution Flawless