Wimperlijm

Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Wimperextensions lijm

Lijm voor nepwimpers speelt een belangrijke rol bij het verlengen van je wimpers! Kwaliteitsvolle wimperlijm helpt je om de wimpers nauwkeurig en eenvoudig vast te hechten, veroorzaakt geen irritatie van je oogleden en zorgt dat je look de hele dag lang intact blijft.

Hoe kies je de beste wimperlijm?

Kies altijd afhankelijk van het type wimpers en het gewenste resultaat. Als je een beginner bent in het plakken van nepwimpers, kies dan voor een transparante nepwimpers lijm, die ook trager droogt. Zo hoef je je tijdens het aanbrengen niet te haasten, en ook niet bang te zijn voor zwarte vegen onder je ogen. Als je verlangt naar een dramatisch effect en een verleidelijke blik, ga dan voor zwarte wimperlijm die je oogopslag accentueert en je ogen nog mooier maakt!

Heb je eerder gevoelige ogen? Dan nog hoeven nepwimpers niet uit den boze te zijn. Probeer eens wimperlijm voor gevoelige ogen bijv. met de aanduiding sensitive, die je ogen of oogleden niet irriteert. Voor permanente wimpers kies je beste voor extra bestendige lijm voor permanente wimpers en om natuurlijk ogende, individuele wimperextensions te plakken wimperextensions lijm.