Wimperkruller

Filter
Prijs

tot

Verlang je naar een bezwerende blik en perfect gekrulde wimpers? Onderschat de kracht niet van een wimperkruller, die in elk cosmeticatasje thuishoort. Met een wimperkruller en de juiste mascara tover je volle, gekrulde wimpers tevoorschijn die ogenblikkelijk de aandacht trekken.

Hoe een wimperkruller te gebruiken?

1. Kies een kwaliteitsvolle wimperkruller. Liefst een metalen in plaats van plastic of rubber.

2. Doe de kruller open en leg hem op je wimpers. Het onbeweegbare deel van de kruller moet op het bovenste ooglid zo dicht mogelijk bij de wimperwortels liggen.

3. Sluit de kruller over je wimpers. Houdt een drietal seconden vast. Controleer of de kruller zo dicht bij de wortels ligt als maar kan, maar let op dat je niet in je ooglid knijpt!

4. Herhaal het krullen ook in het middelste deel en aan de uiteindes van de wimpers. Zo geef de wimpers maximaal vorm en stevigheid.

Wil je zeker zijn van een perfect uiterlijk? Probeer dan eens het activerende wimpergroeiserum, wimperverf of een wimperborsteltje voor een snelle styling.

Kies voor een wimperkruller van een beproefd merk als Artdeco, Magnum of Missha en betover je omgeving met je ontwapenende blik!