Wenkbrauwborstels en -kwasten

Wenkbrauwborstels en -kwasten
Filter
Meest verkocht

Waarom een wenkbrauwborstel en -kwast?

Is het eerste wat jij doet na het aanbrengen van je foundation ook het bijwerken van je wenkbrauwen? Geen wonder. De wenkbrauwen zijn voor je algemene uitstraling essentieel en daarom zou je thuis (en op reis) altijd een praktische wenkbrauwborstel en -kwast moeten hebben.

Wenkbrauwen kammen

  • Een spiraalborstel of wenkbrauwborstel doet meteen dubbel dienst. Met een borsteltje in de vorm van een spiraal of een klassiek borsteltje kam je je wenkbrauwen in de eerste plaats door en geef je ze de gewenste vorm. Ten tweede kun je hem gebruiken om schaduw, pommade of wenkbrauwpotlood aan te brengen. Zo wordt de kleur lichtjes uitgeveegd en creëer je een natuurlijke look. Een wenkbrauwborstel in de vorm van een spiraal kan bovendien een beetje gekromd worden dankzij de ijzerdraad in het midden, waardoor hij nog makkelijker wordt om te gebruiken.

Tip: Kam de haartjes voor trendy, volle wenkbrauwen opwaarts naar je slapen toe en fixeer.

Tip 2: Je kunt een spiraalborstel ook gebruiken als een borstel voor je wimpers – om die door te kammen vóór het aanbrengen van je mascara.

  • Een wenkbrauwkammetje is vooral ideaal om je wenkbrauwen richting te geven voordat je ze verder bewerkt. Ook kun je het gebruiken bij het opmaken van je wimpers. Je kunt er een teveel aan mascara mee verwijderen en je wimpers er mooi mee scheiden.

Gekleurde wenkbrauwen

  • Een wenkbrauwkwast dient om schaduw, pigmentgel of een wenkbrauwpommade aan te brengen. Deze platte, afgeschuinde kwast is ideaal voor nauwkeurig gebruik op een kleine oppervlakte, en eventueel om afzonderlijke haartjes in te tekenen. Een miniatuur wenkbrauwkwastje maakt meestal deel uit van de populaire wenkbrauwpalleten.

Alles in één

Wil je ruimte uitsparen in je toilettas? Een handige oplossing is een 2 in 1 wenkbrauwkwast en -borstel. Zo krijg je met één tool je volledige wenkbrauwstyling gedaan. En als je verlangt naar een echt volmaakte vorm, ga dan voor een wenkbrauwkwast met sjablonen. Hiermee creëer je professioneel ogende, perfect symmetrische wenkbrauwen.

Een wenkbrauwborstel of -kwast gaat jarenlang mee. Je hoeft hem alleen maar regelmatig te reinigen. De weg naar je gedroomde wenkbrauwen begint bij een borstel en kwast. Kies nu de jouwe!