Artdeco Brush

Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers

Artdeco Brush Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers
Artdeco Brush Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers
Artdeco Brush Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers
Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers
7,50

Code: ART2217 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 19-11-2018
Artdeco Brush
Penseel voor Wenkbrauwen en Wimpers | 7,50

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Brush

Het oogpenseel Artdeco Brush is een onmisbare hulp voor elke oogmake-up.

Kenmerken:

  • helpt je make-up te verbeteren

Ingrediënten:

  • van synthetische vezels

Hoe te gebruiken:
Gebruik het borstelgedeelte om je wenkbrauwen op te maken of om overtollige kleur te verwijderen. Gebruik de kam om de mascara aan te brengen. Door het kammen zul je de wimpers van elkaar scheiden en kun je eventuele klontjes verwijderen.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.