MAC Satin Lipstick

Lippenstift

MAC Satin Lipstick Lippenstift
MAC Satin Lipstick Lippenstift
MAC Satin Lipstick Lippenstift
Tint M A C Red 3 gr
23,30

Code: MAC0279 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
MAC Satin Lipstick
Tint M A C Red 3 gr | 23,30

Beschrijving van de cosmetica MAC Satin Lipstick

De lipstick MAC Satin Lipstick zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • eenvoudig aan te brengen
  • lange houdbaarheid
  • vergroot optisch de lippen

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk MAC

De professionele decoratieve cosmetica van M·A·C bepaalt al jaren de wereldtrends vanuit de backstage van modeshows. MAC werkt samen met prominente persoonlijkheden op het gebied van kunst, mode en popcultuur en belijdt het motto “All Ages, All Races, All Genders“. Voor miljoenen mensen is MAC met de tijd veel meer geworden dan een beautymerk.

Het bedrijf Make-up Art Cosmetics is opgericht in Toronto, Canada. De aanleiding voor het ontstaan was toen de onvoldoende kwaliteit van de beschikbare make-up. De visagist en fotograaf Frank Toskan ontwierp daarom samen met de kapsaloneigenaar Frank Angelo eigen decoratieve cosmeticalijn die aan de hoogste eisen van fashionfotografie en art make-up voldeed en in de cosmeticawereld een aardbeving veroorzaakte.

Het unieke make-upassortiment, de combinatie van glamour en elegantie met streetstyle en functionaliteit, professionele visagisten in plaats van klassieke verkopers of een vleugje rebellie - hiermee springen de MAC-producten uit de lijn en worden al jaren bewonderd. Het merk is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd in 90 landen en introduceert elk jaar nieuwe producten in meer dan 50 eigen collecties.