Ga naar hoofdcontent

Le Couvent Maison de Parfum

Over het merk Le Couvent Maison de Parfum

Ruik de geheimen van de natuur in de vorm van 100% veganistische verzorgende cosmetica en exclusieve geuren die zijn gemaakt volgens de principes van traditionele Franse parfums. Geniet van een geurige wandeling met Le Couvent Maison de Parfum.

Het merk Le Couvent Maison de Parfum (voorheen Le Couvent des Minimes) is geïnspireerd op een heel oud verhaal.  In 1614 werd het klooster Couvent des Minimes Mane gesticht, waar Louis Feullée, de beroemde botanicus van koning Lodewijk XIV, leefde en studeerde. Hij heeft verschillende reizen over de continenten gemaakt om de nieuw ontdekte plantensoorten te noemen die vandaag als de hoekstenen van de moderne plantkunde worden beschouwd. Le Couvent Maison de Parfum verwijst naar deze periode, volgens de monastieke botanische geschiedenis en benadrukt het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Parfums Le Couvent Maison de Parfum parfums samen met de colognes bevatten tot 92% natuurlijke ingrediënten. Hun schone, elegante glazen flessen zijn gedecoreerd met een logo dat lijkt op dat van een edelman. Verzorgende cosmetica Le Couvent de Minimes viert de natuurlijke schoonheid en het aroma raakt je aan de pijl van Cupido. De eenvoudige samenstelling van puur op de natuur geïnspireerde producten bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong en is ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

volledige text text verbergen