Ga naar hoofdcontent

Illamasqua

Illamasqua

Je krijgt er zoveel zelfvertrouwen van dat je met je make-up je echte persoonlijkheid kunt uitdrukken. Dat is Illamasqua, het Britse merk van decoratieve cosmetica dat al vanaf het begin prat gaat op inclusiviteit en individualisme. Dankzij de ongeëvenaarde formules van de producten met rijk pigment kun je je creativiteit de vrije loop laten en je perfect opmaken met een opvallende en als je wil ongebruikelijke look, precies zoals je in gedachten hebt.

Het idee van Illamasqua ontstond in het hoofd van de Britse marketinggoeroe Julian Kynaston. Die wou een merk oprichten met een anti-conforme houding en een gewaagde stijl dat de conventies van de schoonheidswereld zou verwerpen en de dapperen onder ons zou aanmoedigen en steunen. In 2008 werd het idee realiteit en werd het merk Illamasqua opgericht. Het bracht foundation, blush, lippenstift, bronzers en penselen op de markt, geïnspireerd op subculturen en de alternatieve scene. De basislijn werd ontworpen door Arnold Langer, geboren in 1921, die voortkwam uit de duistere, verboden clubs en cabaretwereld van die tijd.

Laat Illamasqua - cosmetica die de schoonheidsnormen willen herdefiniëren - jouw tool worden om jezelf te uiten op een stoutmoedigere manier. Egaliseer je huid perfect met Illamasqua foundation. Als je een langdurige, matte finish wil, ga dan voor de foundation Illamasqua Skin Base. Als je de voorkeur geeft aan ultra lichte make-up, dan is de Illamasqua Beyond Foundation meer iets voor jou. Onder de bestsellers van het merk horen ook de primer Illamasqua Hydra Veil, de contourstick Illamasqua Gel Sculpt en de Illamasqua illuminsor.

volledige text text verbergen