Kaarsenhouders

Geniet op een veilige en stijlvolle manier van je favoriete geurkaarsen. Een moderne keramische of glazen theelichthouder is het puntje op de i van je interieur! Hij creëert een aangename sfeer en is tegelijk een stijlvol accessoire dat de ruimte extra gezellig maakt. Bovendien is het een praktisch hulpmiddel dat je interieur beschermt tegen gesmolten was en brand.

Een glazen kaarsenhouder voor de veiligheid van jezelf en je meubelen

Een kaarsenhouder voor votiefkaarsen is niet zomaar een woonaccessoire. Het kaarslicht creëert door het doorzichtige of geslepen glas een interessant lichtspel in de ruimte, maar de kaarsenhouder dient in de eerste plaats om je meubelen te beschermen. Steek je votiefkaars of theelichtje in een kaarsenhouder en je hoeft niet bang te zijn voor smeltende was. Bovendien wordt zo ook het risico op brand verminderd, mocht je vergeten om de kaars uit te blazen voordat je weggaat.

Kies uit ons aanbod van glazen of keramische kaarsenhouders voor theelichtjes en votiefkaarsen van Yankee Candle of 54 Celsius en geniet van de geur van je favoriete kaarsen in een aangename omgeving.