Hermes Terre d’Hermès Gift SetXVI. voor Mannen

1×
Hermes Terre d’Hermès Gift Set  XVI. voor Mannen
Hermes Terre d’Hermès Gift Set  XVI. voor Mannen
Gift Set XVI. voor Mannen

Code: HER0757 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Hermes Terre d’Hermès
Samenstelling

Doe jezelf of je naasten plezier met de volmaakte parfumset HermesTerre d’Hermès. Een geur is altijd een geknipt cadeau.

Kenmerken:

  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette navulbaar 30 ml
  • Eau de Toilette navulling 125 ml

Samenstelling

Geursoort
specerijen, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Hermes

Het Franse merk Hermès, bekend om zijn lederen handtassen en zijden jurken, is in de modewereld een symbool van pure luxe. Het gaat prat op eersteklas kwaliteit, precisie en elegantie, wat ook tot uiting komt in de Hermès parfums.

De geschiedenis van het merk gaat terug tot het jaar 1837, toen Thierry Hermès zijn eigen winkel opende en onder de merknaam Hermès eersteklas zadels, teugels en andere paardrijbenodigdheden begon te verkopen. Gaandeweg begonnen de paardenkarren te wijken voor de eerste auto‘s, waaraan ook het merk zich aanpaste en met lederen tassen, rugzakken en handtassen op de markt kwam. De beroemde Kelly bag, genoemd naar de actrice Grace Kelly, prinses van Monaco, en de legendarische Birkin bag die in samenwerking met de actrice Jane Birkin werd ontworpen, behoren tot de befaamdste handtassen aller tijden.

De eerste Hermès parfum zag het levenslicht halverwege de vorige eeuw. Intussen heeft het merk al meer dan 100 geuren op zijn palmares. De populairste mannenparfum is de houtachtige geur Hermès Terre d‘Hermès met citrus- en kruidige noten. Bij de vrouwen kent vooral de bloemige geur met aromatische gember en citrus Twilly d‘Hermès een groot succes. Ook de bloemige vrouwengeur Hermès Kelly Calèche, de uniseks eau de toilette Hermès Le Jardin de Monsieur Li, en de Hermès aftershave zijn het vermelden waard.

Review Hermes Terre d’Hermès1