Ga naar hoofdcontent

Guess

O značce Guess

Stijlvolle mode met een vleugje provocatie, iconische jeans en betoverende geuren voor vrouwen en mannen. Dat is waar het Amerikaanse merk Guess voor staat.

Het verhaal van het merk begon in 1981. Het werd opgericht door de gebroeders Marciano, die Frankrijk verlieten om hun ‘American dream’ na te jagen in het zonnige Californië. Daar kenden ze succes met hun jeans kledingstukken, en het merk Guess ging al snel symbool staan voor een jonge, sexy, avontuurlijke levensstijl. Dankzij de iconische reclamecampagnes kende het merk snel grote bekendheid wereldwijd, en groeide intussen uit tot een internationaal mode-imperium.

De eerste Guess parfum werd uitgebracht in 1990. Intussen heeft het merk een hele reeks geuren voor zowel mannen als vrouwen op zijn palmares en er is voor ieder wat wils. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de parfum Guess by Marciano vol fruitige en bloemige noten, de fruitig-bloemige geur met vanille, peer en citrusvruchten Guess Seductive, de bloemig-houtachtige geur Guess Dare of de zoete, jeugdige geur Guess Girl. Mannen vinden dan weer hun gading met de kruidige eau de toilette Guess by Marciano for Men of de oriëntaalse Guess Seductive Homme. Ook de eau de toilette Guess 1981 is het vermelden waard, zowel de vrouwen- als de mannenversie.

volledige text text verbergen