Glitters voor het gezicht

Glitters voor het gezicht
Filter

Geef je make-up flair met glitters voor gezicht en ogen. Die creëren een opmerkelijke look waarmee je op elk feestje, festival en carnaval de show steelt.

Laat je gezicht stralen met glitters!

Gebruik de cosmetische glitters als oogschaduw op het hele ooglid of teken er een lijntje mee. Met het glitter palette kan je interessante kleurcombinaties creëren. Ook op de jukbeenderen of lippen zien glitters er fantastisch uit. Benadruk steeds één deel van je gezicht en wees niet bang om te schitteren!

Hoe breng je glitters correct aan op je ogen?

Het aanbrengen van glitters is bijna even eenvoudig als het aanbrengen van oogschaduw. Neem een penseel, een primer en de cosmetische glitters.

  • Breng de primer aan op het hele ooglid. De glitter oogschaduw blijft dan langer zitten.
  • Houd onder je oog een papieren zakdoekje om vallende glitters op te vangen. Zo verknoei je de rest van je make-up niet.
  • Glitter schmink heeft meestal een losse textuur. Bevochtig daarom een oogschaduwpenseel, schep de glitters ermee op en breng ze aan op het ooglid. Tippel het liever zachtjes in in plaats van uit te smeren.
  • Fixeer je make-up en geniet van een prachtige uitstraling het hele feestje lang!

Je schitterende glitter make-up kan je nog aanvullen met bijvoorbeeld een highlighter. Breng hem aan op je jukbeenderen, het puntje van je neus of de binnenste hoek van je ogen en verhelder je blik.