Ga naar hoofdcontent

DIOR FOREVER, DE ICONISCHE CLEAN1 FOUNDATION

Dior Forever is de clean1, vloeibare foundation die 24 uur2 draagcomfort en een perfecte finish biedt. Samengesteld met een florale huidverzorgingsbasis van 86%,3 transformeert de foundation zichtbaar de huid en lijkt zij dag na dag mooier. Maak jouw Dior Forever routine compleet met de Dior Forever Veil Primer en de Dior Forever Skin Correct Concealer.

DIOR FOREVER SKIN GLOW, STRALENDE FOUNDATION VOOR 24 UUR2 HYDRATIE & PERFECTIE

Dior Forever Skin Glow onthult de hele dag een stralende teint met hoge perfectie dankzij haar vochtvasthoudende werking. De huidtextuur wordt gladgestreken, de poriën worden verfijnd en de teint wordt geëgaliseerd. De long-wear technologie garandeert 24 uur2 lang een perfecte finish, zelfs bij warmte of vochtigheid.

DIOR FOREVER MATTE FOUNDATION 24 UUR2 HOGE PERFECTIE & TRANSFER-PROOF

Dior Forever is de foundation die de huid 24 uur2 lang een transfer-proof matte finish biedt en een vette huid tegengaat: zichtbaar gematteerd, wordt de huid vervaagd en glimt deze niet. Poriën lijken gladgestreken en de huid is dag na dag mooier.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT: DE 24 UUR4 TRANSFER-PROOF & ULTRA-DEKKENDE CLEAN1 CONCEALER

Om de Dior Forever routine te perfectioneren, heeft het Huis Dior haar iconische langhoudende, ultra-dekkende crème concealer vernieuwd in een hydraterende en transfer-proof uitvoering met 96%5 aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL, DE PERFECTE MAKE-UP BASIS

Ontdek de nieuwe Dior Forever Veil Primers: de perfecte basis om de huid voor te bereiden op het aanbrengen van foundation en langhoudend resultaat te garanderen. De Dior Forever Glow Veil biedt 24 uur6 draagcomfort en biedt een stralende finish. De Dior Forever Velvet Veil biedt 24 uur7 een matte finish en vervagend effect.​