Ga naar hoofdcontent

Christophe Robin

Christophe Robin

Als je haar voluit zijn potentieel kan verwezenlijken, gebeuren er wonderen. En daarom wil het Franse merk Christophe Robin het beste uit je haar halen, welk haartype het ook is. De aangename texturen en zinnenstrelende geuren van de producten van dit merk maken van je dagelijkse haarverzorging iets om naar uit te kijken. Christophe Robin, symbool van Parijse luxe en haarcosmetica die zowel onmiddellijk als langdurig resultaat garanderen.

 

In de loop van de jaren '90 kleurde kapper en colorist Christophe Robin het haar van wereldberoemde topmodellen voor tal van campagnes en modeshows, waardoor die door zijn kunde als eerste in een volledig kleurenspectrum van het leven konden genieten. In 1999 kwam het merk Christophe Robin officieel ter wereld en werden de eerste haarproducten verkocht – het iconische, regenererende masker met opuntia zag het levenslicht in het jaar 2012. In 2013 werd de reinigende peeling Christophe Robin Scrub with Sea Salt, die het evenwicht van de gevoelige hoofdhuid herstelt, een wereldwijde bestseller.

Probeer ook jij eens deze luxe haarcosmetica met een uiterst geconcentreerde maar toch milde samenstelling. Elke Christophe Robin shampoo zorgt dat je haar perfect wordt gewassen zonder kleurvervaging te veroorzaken. Laat ook de populaire exfoliërende shampoo Christophe Robin Scalp Scrub with Sea Salt niet aan je aandacht ontsnappen. En wie op zoek is naar een milder alternatief voor een permanente haarkleuring, valt vast voor de toning gel Christophe Robin Temporary Color Gel, die je grijze haar bedekt maar geleidelijk aan kan worden uitgewassen.

volledige text text verbergen