Chopard Wish Eau de Parfum voor Vrouwen

3×
Chopard Wish Eau de Parfum voor Vrouwen
Chopard Wish Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml
21,50

Code: CHP0034 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Chopard Wish
Samenstelling

Wees net zo perfect als de zeldzaamste diamant. Eau de parfum Chopard Wish geeft je een gevoel van elegantie, sensualiteit en mysterie. Wikkel jezelf in een frisse combinatie van oosterse tonen met zoete vanille en laat je geur voor jezelf spreken.

  • oriëntaalse geur
  • voor vrouwen die zich bijzonder willen voelen
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
Eerst word je verliefd op de fruitige tonen van kruisbessen, wilde aardbeien en tropische kokosnoot. Na een paar minuten worden je zintuigen betoverd door bedwelmende viooltjes, verse honing, exotische orchidee en pure melkgeur. De basisnoten met warme tonen van vanille in combinatie met de zoetheid van karamel, puur warm sandelhout, patchoeli en amber maken de geurervaring compleet.

De geur bevat een stof met een onstabiele kleur en daarom kan de kleur van de inhoud anders zijn dan de kleur op de foto.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kokos, Kamperfoeilie , Kruisbes , Wilde Aardbei
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Melk , Honing , Viooltje , Heliotroop , Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Caramel, Vanille , Patchuli , Amber , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse

Wij schreven over Chopard Wish
Artikelen

Over het merk Chopard

Chopard is een van de bekendste fabrikanten van uurwerken en sieraden ter wereld. Het merk werd in 1860 in Zwitserland opgericht en behoort tegenwoordig tot de top in de productie van luxueuze sieraden en accessoires. Het bedrijf hanteert voortdurend dezelfde waarden, die vastgesteld waren door de oprichter Louis-Ulysee Chopard: respect voor traditie, hartstocht voor de familie, pragmatisme, onafhankelijkheid, durf en creativiteit.

De firma Chopard betrad in 1992 de markt met parfums. Het eerste parfum dat het daglicht zag was Parfum Casmir, een eau de toilette voor dames. Twee jaar later werd Fragrance Heaven, een parfum voor heren, gelanceerd.

Ook de parfums van Chopard weerspiegelen de verwijzing naar de oorspronkelijke juwelier en de flacons doen veelvuldig denken aan edelstenen en kristallen.

Review Chopard Wish3