Ga naar hoofdcontent

Caudalie

Over het merk Caudalie

Put het maximum uit de veelzijdige werking van wijnranken. De cosmetica van Caudalie verbergen de schoonheid van zonovergoten Franse wijngaarden. Het sleutelingrediënt is de sterkste antioxidant ter wereld – druivenpitextract, dat feilloos tekenen van huidveroudering bestrijdt. 

 

Het merk Caudalie werd in het jaar 1993 in het leven geroepen door het echtpaar Mathilde en Bertrand Thomas na hun veelbetekenende ontmoeting met professor Joseph Vercauteren. Die vertelde hen over de verstevigende, verjongende en beschermende effecten van druivenpitten, en sindsdien brengt Caudalie het ene doeltreffende product na het andere op de markt. Elk ervan is origineel, maar ze hebben allemaal een gelijke noemer: de cosmetica van Caudalie gaan prat op een zuivere, natuurlijke samenstelling die vriendelijk is voor zowel de huid als het milieu.

Probeer de producten van het merk Caudalie eens zelf. Een cultproduct als het Caudalie Beauty Elixir is omwille van zijn veelzijdige gebruik in de gezichtsverzorging geliefd bij tal van celebrity's, visagisten en cosmeticaliefhebbers over de hele wereld. Ook de peeling Cleaners&Toners en het masker Caudalie Masks&Scrubs zijn het proberen waard. Welk product je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat de cosmetica van Caudalie jouw dagelijkse verzorgingsroutine veranderen in een bijzondere, ontspannende belevenis.

volledige text text verbergen