Bodyscrub

Filter
Prijs

tot

Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   18
  •   2
  •   1
  •   2
Meest verkocht

Wat een bodyscrub allemaal kan

Krijg een heerlijk gladde huid die klaar is voor je overige huidverzorging. Een bodyscrub verwijdert dode huidcellen doeltreffend en gaat de strijd aan met striae, een droge huid en verstopte poriën.

Wat is bodyscrub?

Een bodyscrub of bodypeeling is een crème of gel met fijne korreltjes, die je huid op milde wijze gladschuren, ontdoen van dode huidcellen en je huid herstellen. Een douchescrub verbetert bovendien de doorbloeding en laat je huid er stralend en jeugdig uitzien.

Wanneer en waarom een bodyscrub toepassen?

Een bodyscrub kan je het best doen voordat je bodybutter, crème of bodylotion aanbrengt en is een must voor het gebruik van zelfbruiners. Ook helpt een bodyscrub bij de verzorging van de droge huid – hij verbetert het uiterlijk en de conditie van je huid al na het eerste gebruik.

Soorten scrubs voor lichaam en gezicht

Er bestaan scrubs voor verschillende lichaamsdelen, zoals scrubs voor je benen, voor je handen of voor de behandeling van cellulite. Gebruik een bodyscrub nooit voor je gezicht! De producten bevatten korrels van verschillende grootte en het kan gebeuren dat je gezichtshuid geïrriteerd raakt.

Ga je de strijd met sinaasappelhuid aan? Richt je dan op speciale anti-cellulite bodyscrubs, zoals bijv. scrubs met koffie. Koffie werkt zeer doeltreffend tegen cellulite, vermindert de zichtbaarheid van striae en verbetert de bloedcirculatie.

Gebruik voor de droge huid een voedende oliescrub en geef je huid waardevolle mineralen met een zoutscrub. Ook kan je kiezen voor een heerlijk zoete huidverzorging met een suikerscrub met verzachtend effect.

Zo scrub je je lichaam:

  1. Breng de bodyscrub tijdens het douchen of in bad op je natte huid aan. Gebruik 1x per week.
  2. Masseer de korrels met cirkelvormige bewegingen licht in je huid in, laat even inwerken en spoel daarna grondig af en droog af.
  3. Hydrateer je huid na afloop met je favoriete bodylotion, crème of olie.

Al deze fantastische scrubs voor je lichaam, voeten en handen vind je op notino.nl. Maak gauw een keuze!