Biotherm Aquasource BB Cream

Hydraterende BB Crème

Biotherm Aquasource BB Cream Hydraterende BB Crème
26,50

Je bespaart 19%
Tint Fair to Medium SPF 15 30 ml
21,40

Code: BIO0786 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Biotherm Aquasource BB Cream
Tint Fair to Medium SPF 15 30 ml | 21,40

Beschrijving van de cosmetica Biotherm Aquasource BB Cream

De BB-crème Biotherm Aquasource BB Cream hydrateert de huid, effent zijn kleurtoon en laat het gezicht natuurlijk mooi achter.

Kenmerken:

  • vermindert kleine onvolkomenheden in de huid
  • geeft de huid de benodigde hydratering
  • verheldert de huid

Hoe te gebruiken:
Breng de BB-crème aan op de schone huid. Strijk gelijkmatig uit vanuit het midden van het gezicht naar buiten. Gebruik alleen of als basis onder de make-up.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Hydratatie
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie
Zonbescherming
zonder SPF

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.