Ga naar hoofdcontent

Bentley

Bentley

Het authentieke luxegevoel uit de wereld van chique automobielen kan je ook beleven met de parfums van Bentley. Elegantie, geraffineerdheid en prestige worden net als traditionele werkwijzen en de nieuwste trends door het Britse merk niet alleen in zijn befaamde sportwagens verenigd, maar ook in zijn buitengewone geuren.

De mannenparfums van Bentley zijn doordacht tot in het kleinste detail. Sinds het jaar 2013, toen de eerste Bentley eau de toilette werd gelanceerd, hebben de geuren al vele fans bijgekregen, en niet alleen liefhebbers van auto‘s. Het succes is vooral te danken aan de eersteklas ingrediënten en het chique design.

De geurcomposities vol frisheid en oriëntaalse tonen worden ontworpen door gerenommeerde Franse parfumeurs als Nathalie Lorson, Mylène Alran of Mathilde Bijaoui. De flacons kenmerken zich door zuivere lijnen en nauwkeurige afwerking en weerspiegelen zo de geest van de Bentley auto´s. Gun jezelf een stukje Britse verleidelijkheid en bescheiden elegantie met Bentley parfums.

volledige text text verbergen