Ga naar hoofdcontent

Versterkend haarverzorgingssysteem Botanical Repair™ In een oogwenk haar dat mooier is en fijner aanvoelt. Deze producten versterken en herstellen de beschadigde haarvezels van binnenuit dankzij de plantaardige moleculen die de vorming van interne haarbruggen bevorderen.


De kracht van planten. Bescherming van de planeet.

 

✓ 100% veganistische samenstelling
✓ 100% gebruik van wind- en zonne-energie*
✓ Zonder sulfaten, siliconen of parabenen
✓ Zonder synthetische parfumering
✓ Flesjes en potjes zonder nieuwe plastic
✓ 94% van natuurlijke oorsprong**

Versterking van het haar op een nacht

 

NIEUW versterkend nachtserum Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum:
8 uur lange, intense regeneratie van het haar
De technologie op plantaardige basis creëert nieuwe haarbruggen en zorgt voor een metamorfose van je haar terwijl je slaapt. Voor 99% van natuurlijke oorsprong*. Veganistische samenstelling. Siliconenvrij. Met de kracht van nangai-olie. 

Jouw 24 uur lange, versterkende ritueel

Je haar moet elke dag beschadiging trotseren, of het nu in de vorm is van kammen, föhnen of stijlen. Daarom heeft Aveda nu een eenvoudige oplossing om je haar te versterken en beschermen tegen hoge temperaturen en tegen chemische en mechanische invloeden. Ontdek een lijn van erkende, plantaardige verzorging en voorzie je haar van ononderbroken regeneratiekracht:
Verwijder tijdens het douchen alle resten van talg en stylingproducten uit je haar met de versterkende shampoo Botanical Repair™ Strengthening Shampoo, en gebruik daarna de conditioner met versterkend effect om haarbreuk tegen te gaan.TIP: In plaats van de conditioner kun je ook het intens versterkende masker Botanical Repair™ Intensive Strengthening Masque aanbrengen. Het bestaat in een lichte of dikkere variant. Gebruik dit masker eenmaal per week of naar behoefte voor een extra versterkend effecGun je haar vóór het gebruik van je föhn de Botanical Repair™ Strengthening Leave-in Treatment. Dit product strijkt de haarvezels glad, vergemakkelijkt het uitkammen en biedt je haar verzorging zonder het te belasten. 
Bescherm je haar tegen uv-straling en temperaturen tot 230° C.NIEUW het versterkende nachtserum Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum herstelt gespleten haarpunten terwijl je slaapt en bevordert de werking van de voorafgaande, regenererende verzorging. ‘s Ochtends kun je je haar gewoon stylen zoals je gewend bent.