Artdeco High Definition Compact Powder

Fijne Compact Poeder

Artdeco High Definition Compact Powder Fijne Compact Poeder
Tint 410.3 Soft Cream 10 gr
25,90

Code: ART2379 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Artdeco High Definition Compact Powder
Tint 410.3 Soft Cream 10 gr | 25,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco High Definition Compact Powder

Het poeder Artdeco High Definition Compact Powder fixeert perfect de make-up en geeft je huid een fluwelige uitstraling

Kenmerken:

  • maakt de huid perfect mat
  • droogt niet uit

Ingrediënten:

  • met spiegel

Hoe te gebruiken:
Breng het poeder aan op het gezicht om de huid mat te maken of de make-up te fixeren.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.