Artdeco Eye Shadow Base

Oogschaduw Base

Artdeco Eye Shadow Base Oogschaduw Base
Artdeco Eye Shadow Base Oogschaduw Base
Artdeco Eye Shadow Base Oogschaduw Base
Artdeco Eye Shadow Base Oogschaduw Base
WYDv4iN-_pU
Artdeco Eye Shadow Base Oogschaduw Base
WYDv4iN-_pU
5 ml
7,90

Code: ART1546 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Artdeco Eye Shadow Base
5 ml | 7,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Eye Shadow Base

De basis onder de oogschaduw Artdeco Eye Shadow Base bevordert de intensiteit van de oogschaduw en zorgt voor een lange levensduur.

Kenmerken:

  • voorkomt het samenvloeien van de oogschaduwen
  • verlengt het perfecte uiterlijk van oogmake-up
  • onderstreept de kleur van de oogschaduw
  • zorgt voor de gevoelige huid rond de ogen

Hoe te gebruiken:
Breng de basis in een dunne laag aan op het hele ooglid en strijk gelijkmatig uit. Ga verder met de applicatie van de oogschaduw.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.