Ga naar hoofdcontent

Apivita

Bijen zijn de vakmannen der natuur, ze zijn de bron van het leven.

Als bijen zouden uitsterven, zou onze wereld zoals we hem kennen ophouden te bestaan.

APIVITA houdt bij al haar activiteiten de bijen in gedachten.

Laat ons de 'bijenkorf' van APIVITA van wat dichterbij bekijken.

Deze video werd gemaakt voor APIVITA en Cosmetics Europe door het bedrijf BBCStoryWorks Commercial Productions.

Meer info op: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

volledige text text verbergen

Over het merk Apivita

Natuurlijk. Doeltreffend. Holistisch. Dat zijn de Apivita cosmetica uit het zonnige Griekenland, die symbool staan voor een holistische kijk op schoonheid, tevredenheid en gezondheid. Ze staan voor een gebalanceerde en harmonieuze levensstijl, maken gebruik van eersteklas natuurlijke ingrediënten en de samenstellingen zijn vrij van ftalaten, siliconen en minerale oliën.

 

Het verhaal van het merk Apivita ving aan in 1972, toen het werd opgericht door de jonge apothekers Nikos en Niki Koutsian. De bijencultuur, de Griekse natuur en de holistische benadering van Hippocrates vormden hun inspiratie. De naam Apivita komt van de Latijnse woorden Apis (bij) en Vita (leven), aangezien bijenproducten in deze Griekse cosmetica zo‘n belangrijke rol spelen.

Ondervind de werking van de Apivita schoonheidsproducten aan den lijve. Probeer bijvoorbeeld eens de populaire hydraterende lijn Apivita Aqua Beelicious, de producten uit de geliefde anti-age reeks Apivita Bee Radiant, de reinigende gezichtscosmetica Apivita Cleansing of het doeltreffende gezichtsmasker Apivita Express Beauty. Ook de Apivita Queen Bee verstevigende crème en serum, de Apivita Hair Loss spray tegen haaruitval en de Apivita Wine Elixir antirimpelverzorging zijn het proberen waard.

volledige text text verbergen