Ga naar hoofdcontent

Parfums van Annick Goutal

Over het merk Annick Goutal

Het merk nicheparfums van Annick Goutal is net zo uniek en visionair als de stichtster. Zij heeft het merk niet alleen haar naam, maar ook haar bijzondere talent geschonken – het gevoel voor geur, dat een levenslange passie werd

Annick Goutal was oorspronkelijk de pianiste. Na vele jaren muziekstudie bevocht ze echter opstandig haar ogenschijnlijk onvermijdelijke lot. De ommekeer was voor haar een ontmoeting met de parfumeur Henri Sorsana in 1977. Toen ontdekte ze dat ze met het creatie van geuren haar leven invulling kon geven.

Haar eerste zelfgeschapen geur, Eau d‘Hadrien, bracht Annick Goutal al in 1980 op de markt. Daarna opende ze een parfumhuis in Saint-Germain, waarmee ze definitief bevestigde dat er een nieuwe ster onder de geuren was geboren. De parfums van Annick Goutal hebben een nieuw hoofdstuk in de Franse parfumerie geschreven.

Annicks dochter vervolgde met succes haar levenswerk. Ook jij kan daarom nu een blik werpen in de bekoorlijke wereld van tijdloze geuren vol natuurlijke pracht, emoties en creativiteit.

volledige text text verbergen