Ga naar hoofdcontent

Parfums van GOUTAL

Over het merk GOUTAL

Het merk van nicheparfums GOUTAL, tot 2022 gekend als Annick Goutal, is net zo uniek en visionair als de oprichtster ervan. Die heeft het merk niet alleen haar naam, maar ook haar bijzondere talent geschonken – een gevoel voor geur dat een levenslange passie is geworden.

Annick Goutal was oorspronkelijk een pianiste. Na vele jaren van muziekstudie kwam zij echter in opstand tegen haar schijnbaar onvermijdelijke lot. Haar omkeer was de ontmoeting met de parfumproducent Henri Sorsana in 1977. Toen ontdekte ze dat ze met het creëren van geuren haar leven invulling kon geven.

De eerste zelf gecreëerde geur van het merk, Eau d‘Hadrien, bracht GOUTAL al in 1980 op de markt. Daarna werd een parfumhuis in Saint-Germain geopend, waarmee definitief werd bevestigd dat er een nieuwe ster onder de nicheparfums was geboren. De parfums van GOUTAL begonnen een nieuw hoofdstuk in de Franse parfumerie te schrijven.

Annicks dochter vervolgde met succes haar levenswerk. Ook jij kan daarom nu een blik werpen in de magische wereld van tijdloze geuren vol natuurlijke pracht, emoties en creativiteit.

volledige text text verbergen