Amouage Reflection Eau de Parfum voor Mannen

9×
Amouage Reflection Eau de Parfum voor Mannen
Amouage Reflection Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
300,00

Je bespaart 31%
100 ml
206,00

Code: AMU0160 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Amouage Reflection
Samenstelling

Ontdek de geest van verfijning en mannelijkheid verborgen in eau de parfum Amouage Reflection voor mannen. De klassieke tonen aangevuld met onverwachte ingrediënten, creëren een tijdloze geurcompositie waarmee de kracht van de drager wordt onderstreept en hem een onvergetelijke charme geeft.

  • een bloemige geur met een vleugje van kruiden en hout
  • een perfecte aanvulling voor elegante mannen
  • ideaal om zowel overdag als 's avonds te dragen

Samenstelling van de geur
De geur opent met een fris aroma van sinaasappelblaadjes met een vleugje rode peper en rozemarijn. De hartnoten verbergen aromatische jasmijn en iris, citrus neroli en sensueel zoete ylang ylang. De basisnoten worden opgebouwd door de mannelijke akkoorden van sandelhout en cederhout aangevuld met patchoeli en vetiver.

Verhaal van de geur
Amouage Reflection was gelanceerd in 2007. De naam Amouage ontstond door het Arabische woord amwaj (golf) te combineren met het Franse woord amour (liefde). De naam kunnen we dus figuurlijk zien als een golf van emoties die de geur van dit Omani-merk bij de drager oproept.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Peper , Rozemarijn , Sinaasappel Blad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Neroli , Iriswortel, Ylang-Ylang , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Sandelhout , Vetiver , Patchuli
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Reflection9