Amouage ReflectionEau de Parfum voor Mannen

4×
Amouage Reflection Eau de Parfum voor Mannen
Amouage Reflection Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
285,00

Je bespaart 29%
100 ml
201,00

Code: AMU0160 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 22-1-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 21-1-2020

Beschrijving van het parfum Amouage Reflection

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Topnoten
Sinaasappel Blad , Rode Peper , Rozemarijn
Hartnoten
Iriswortel, Neroli , Jasmijn , Ylang-Ylang
Basisnoten
Ceder , Vetiver , Patchuli , Sandelhout
Geursoort
houtachtig, bloemig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.