Amouage Epic Eau de Parfum voor Mannen

Amouage Epic Eau de Parfum voor Mannen
Amouage Epic Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
220,00

Je bespaart 25%
50 ml
164,00

Code: AMU0195 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Amouage Epic
Samenstelling

Ga op een avontuurlijke reis van China naar Arabië. Eau de parfum voor mannen Amouage Epic is geïnspireerd door de legendes over de Zijderoute die ooit deze landen met elkaar verbond. Ontdek fascinerende exotische tonen van zeldzame ingrediënten en betover je omgeving met een onvergetelijke ervaring net als de oude route die de handel in luxeartikelen mogelijk maakte.

  • oosterse en houtachtige geur met rokerige ondertonen
  • onderstreept perfect een volwassen man
  • geschikt voor ‘s avonds en speciale gelegenheden

Het verhaal van de geur
De geur opent met kruidige tonen van kraampjes waar handelaren kardemom, komijn, zeldzame saffraan, nootmuskaat, pikante roze peper, balsamico-mirte en wierook aanbieden. De heilige mirre die je vervolgens in de geurcompositie ruikt, lijkt op een stop bij een oude tempel. 's Avonds, wanneer de woestijn in duisternis verdwijnt en de temperatuur snel daalt, is er warmte nodig. Daarom zijn de basisnoten opgebouwd door de houtachtige tonen van leer, cederhout, muskus en sandelhout.

Het verhaal van de geur
Amouage Epic is gelanceerd in 2009 en heeft een luxe groene flacon die doet denken aan mystieke edelstenen. Het design van de buitenverpakking verwijst naar stijlvolle koffers van echte leer. De filosofie van deze eau de parfum is om legendes over 's werelds oudste handelsroute te belichamen en te behouden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Wierook , Saffraan , Komijn , Nootmuskaatbloesem , Kardemom, Mirte , Nootmuskaat
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mirre
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Agarhout , Muskus , Ceder , Leer, Wierook , Castoreum , Sandelhout , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Epic