Acnepreparaten

Je hebt gekozen
  • Anti-acne
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   37
  •   8
  •   3
  •   1
Meest verkocht

Hoe kom je voor eens en voor altijd af van acne?

Acnebehandeling houdt het aanhouden van een gezonde levensstijl in, maar ook een goede huidverzorging met effectieve anti-acneproducten!

De strijd tegen acne begint met effectieve huidreiniging. Je kunt reinigingsgel, zeep en hoogwaardige acnelotions gebruiken! Gun jouw huid van tijd tot tijd ook een peeling die dode huidcellen verwijdert en de regeneratie van de huid versnelt. Kies huidreinigers zonder alcohol; deze drogen de huid niet uit en irriteren hem niet. Raak de gereinigde huid overdag niet onnodig aan om geen ongewenste bacteriën in de puistjes over te dragen.

Een gereinigde huid vereist een goede hydratatie. Deze krijg je van een gezichtscrème tegen acne of een huidserum. Gun jezelf eenmaal per week een acne-huidmasker dat de noodzakelijke voedingsstoffen aan jouw huid levert. Voor acute acne-manifestaties zijn er intensieve acnecorrectieproducten die niet alleen de puistjes behandelen maar ook het ontstaan van ongewenste littekens voorkomen. De dagzorg kan worden aangevuld met een acne-tonende crème die de toon van jouw huid egaliseert.

De beste acne-producten vind je op notino.nl. Probeer zelf de hoogwaardige acnecosmetica van La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Alcina en nog veel meer!