VichyIdéalia Oogverzorging

Vichy Idéalia Oogverzorging
Vichy Idéalia Oogverzorging
15 ml
24,50

Op voorraad | Code: VCH1576
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Wek de vermoeide huid rondom je ogen op en laat haar weer stralen van energie. De lichte oogverzorging Vichy Idéalia met het complex DRM-Bright, cafeïne en vitamine B3 biedt een fijne huid een gerichte verzorging en helpt het algehele uiterlijk te verbeteren. Naast het minimaliseren van fijne rimpels rond de ogen maakt hij de huid aanzienlijk zachter, soepeler en gehydrateerd.

De tube is voorzien van een innovatieve silicone applicator die voor de nauwkeurigheid van het kwastje zorgt, maar tegelijk ook zeer zacht en mild is voor de gevoeligste huid.

Eigenschappen:

 • ontdoet het gevoelige gebied rond de ogen aan tekenen van vermoeidheid
 • helpt om fijne lijntjes rond de ogen glad te strijken
 • verheldert de huid en maakt haar zichtbaar zachter
 • versterkt de elasticiteit van de huid en houdt haar gehydrateerd

Ingrediënten:

 • thermaal water uit Vichy – voorziet de huid van mineralen, kalmeert haar
  en versterkt haar natuurlijke weerstand
 • DRM-Bright-complex – verheldert een vermoeide huid
 • cafeïne – ondersteunt de elasticiteit van de huid, helpt fijne rimpels glad te strijken
 • vitamine B3 – helpt de gezonde uitstraling van de huid te behouden
 • hypoallergene samenstelling

Aanbrengen:
Knijp voorzichtig in de tube zodat er een kleine hoeveelheid crème op de applicator verschijnt. Breng het product gelijkmatig aan op de huid rondom de ogen, werk van de binnenhoek naar de buitenhoek en dan weer terug. Herhaal deze bewegingen meerdere keren. Tik vervolgens met je vingertoppen zacht op de huid om de opname van de actieve ingrediënten te bevorderen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes, rimpels en rijpe huid
Effect
Anti-ageing, Tegen donkere kringen
Wanneer te gebruiken
dag, nacht, dag en nacht

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.