TIGI Bed Head Oh Bee Hive!

Matte Droogshampoo

3×
TIGI Bed Head Oh Bee Hive! Matte Droogshampoo
TIGI Bed Head Oh Bee Hive! Matte Droogshampoo
238 ml
7,60

Code: TIG1477 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
TIGI Bed Head Oh Bee Hive!
238 ml | 7,60

Product beschrijving TIGI Bed Head Oh Bee Hive!

Deze droge shampoo TIGI Bed Head Oh Bee Hive! geeft je haar opnieuw volume en een frisse uitstraling. Geniet van het gevoel van schoon haar zonder het te moeten wassen.

Kenmerken:

  • absorbeert overtollig vet
  • verfrist en belucht
  • creëert een rijk en luchtig volume

Hoe te gebruiken:
Spuit vooral bij de haarwortels op een afstand van 20-30 cm van het hoofd.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen

Over het merk TIGI

TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.