THD Botanic Tabacco Toscano aroma diffuser met vulling

THD Botanic Tabacco Toscano aroma diffuser met vulling
THD Botanic Tabacco Toscano aroma diffuser met vulling
120 ml
8,00

Code: THD01642 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 22-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-1-2021

Beschrijving van het parfum THD Botanic Tabacco Toscano
Samenstelling

Aroma Diffuser THD Botanic Tabacco Toscano biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur. De geurverspreider bevat een vulling die geleidelijk in de lucht verdampt door middel van ingestoken stokjes, waardoor een heel knusse geur in de kamer ontstaat.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • fruitige geur
  • bloemige geur

Hoe te gebruiken:
Deze geurverspreider wordt geleverd met een navulling. Buiten bereik van kinderen houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten met water spoelen. Volg de bijgevoegde instructies. Je kunt ook de intensiteit van de geur in je interieur verhogen door af en toe de geweekte stokken te draaien.

Samenstelling

Samenstelling
Tabak
Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Heliotroop , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Witte Honing, Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mos, Vanille
Soorten huisgeur
zoet, gourmand
Type Aroma Diffuser
stok

Review THD Botanic Tabacco Toscano