Roberto CavalliRoberto Cavalli Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum voor Vrouwen
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 61%
75 ml
34,20

Op voorraad | Code: ROC0019
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Je nieuwe zelfvertrouwen kan zo brutaal zijn als bewegingen van een tijger. Eau de parfum voor vrouwen Roberto Cavalli Roberto Cavalli helpt je hem te krijgen. De geur ontwaakt al je zintuigen, onderstreept je sterkste punten en maakt je een meesteres in verleiding.

  • oosterse, bloemige geur
  • voor vrouwen die zich sexy willen voelen
  • opvallende geur geschikt voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
In de topnoten ruik je direct de kruidige tonen van peper, die na verloop van tijd gecombineerd worden met de betoverende oranjebloesem. Deze maken een stap naar achteren zodat de zoete geur van tonkabonen volledig tot zijn recht kan komen en kan samensmelten met verwarmende vanille en sensuele tonen van benzoïne die de geurcompositie tot perfectie brengen.

Verhaal van de geur
Roberto Cavalli Roberto Cavalli werd gelanceerd in 2012 en helpt sindsdien om sexappeal bij vrouwen over de hele wereld te onderstrepen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelboom bloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Benzoine , Vanille , Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Elk parfum van Roberto Cavalli draagt een deel van de buitengewone betoverende persoonlijkheid van zijn ontwerper. Deze Italiaanse ontwerper trok de aandacht van de modewereld toen hij in de jaren '70 een speciale textieldruktechniek uitvond. Daardoor was hij in staat met materialen en designs te experimenteren en zijn eigen boetiek in Saint-Tropez te openen. Sexy modecollecties met dierlijke en exotische motieven of typische jeans werden al snel iconisch en zijn kleding werd ook door Brigitte Bardot gepromoot.

De eerste eau de parfum van Roberto Cavalli was gelanceerd in 2002 en is een echte weerspiegeling van de provocerende stijl van de ontwerper. Vrouwen over de hele wereld vallen voor de eau de toilette Just Cavalli, een bloemige geur met een houtachtige basis. Vandaag kun je de Italiaanse luxe en extravagantie ontdekken bij 40 verschillende parfums en parfumsupplementen voor dames en heren, inclusief klassieke Roberto Cavalli aftershaves.