Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre Eau de Parfum Unisex

Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre Eau de Parfum Unisex
Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
119,00

Je bespaart 19%
100 ml
95,90

Code: PRA0541 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre
Samenstelling

Voor iedereen. Zonder onderscheid. De uniseks eau de parfum Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre is perfect voor zowel vrouwen als mannen en laat je persoonlijkheid helemaal uitblinken.

  • bloemige geur
  • houtachtige geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre