Ga naar hoofdcontent

Parks London

Parks London

Het Engelse merk Parks London is producent van perfecte accessoires om je interieur lekker te laten ruiken en de juiste sfeer op te roepen. In het portfolio vind je 100% natuurlijke kaarsen, diffusers en huissprays.

 

Parks London is een familiebedrijf dat in 1989 werd opgericht door Carol Symons, die zo haar droom verwezenlijkte. Ze opende een klein winkeltje met geschenken en kaarsen. Handgemaakte kaarsen met 100% natuurlijk kaarsvet waren toen schaars op de markt, en Carols verbintenis om te werken met natuurlijke was en op een duurzame manier gewonnen grondstoffen was in die tijd ongezien.

De kaarsen van Parks London gaan prat op de beste geurcombinaties en op de technologie Coreless Cleanburn® die garandeert dat de geurintensiteit gelijk blijft gedurende de volledige brandduur. Dankzij de buitengewoon zuivere verbranding kun je van je favoriete geur genieten met een gerust geweten dat de kaars geen schadelijke stoffen bevat. Probeer de alcoholvrije kaarsen of diffusers van Parks London en creëer thuis een aangename, relaxte sfeer voor heerlijke momenten van ontspanning. 

volledige text text verbergen