Eau Fraîche

Eau fraîche
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Geniet van je favoriete geur in eau fraîche vorm! Een lichte eau fraîche  waardeer je vooral tijdens warme zomerdagen, tijdens het sporten of op een werkvergadering, of telkens als je lekker maar onopvallend wil ruiken.

Eau fraîche: wat is het?

Een eau fraîche geur bevat ongeveer 1-3 % geurstoffen, dus nog een beetje minder dan eau de cologne. Het hoort dus bij de lichtste soorten geur die er te vinden zijn. Een subtiele eau fraîche geur vervluchtigt sneller dan een gebruikelijkere eau de parfum of eau de toilette, en daarom raden we aan om hem ook op je kleren te spuiten, waar hij ietsje langer blijft hangen.

De naam eau fraîche, wat in vertaling eigenlijk ‘fris water’ betekent, kom je ook tegen in de naam van enkele populaire eau de toilettes, zoals bijvoorbeeld in de vrouwengeur Chanel Chance Eau Fraîche of de mannengeur Versace Man Eau Fraîche, die even verfrissend zijn als geuren van het type eau fraîche.

Ga niet alleen tijdens de zomer voor lichtheid en kies op notino.nl een eau fraîche van Roger & Gallet, Payot of Yves Saint Laurent.