Parfum samples

Meest verkocht

Ontdek je nieuwe parfum voor het komende seizoen of de eerstvolgende jaren. Bij ons kan je kleine parfum samples bestellen en er de beste uitkiezen!

Waarom parfum testers bestellen:

  • Met een sample kan je een parfum rustig uitproberen en beslissen of je een groter formaat koopt.
  • Je kan de parfum rustig bij je thuis testen zonder storende omgevingsfactoren. Je hebt de tijd om de geur te laten ontplooien en te ontdekken hoe het een langere tijd na het opdoen ruikt, en hoelang de geur blijft hangen.
  • Een parfum sample kan van pas komen op (vliegtuig)reis. Het neemt geen plaats in in je bagage en als miniparfum in je handtas kan je de geur in de loop van de dag opnieuw opdoen.

Onze neus is maar in staat om een drietal geuren na elkaar te onderscheiden. Bij het testen van parfums in een parfumerie worden de verschillende geuren dus al snel ‘vermengd‘. Bestel verschillende parfum samples en probeer ze afzonderlijk uit – bijvoorbeeld één per dag.

Bij Notino vind je geen klassieke parfum monsters, maar miniparfums met verstuiver in prachtige flaconnetjes, die je ook in chic verpakte sets kan kopen. Kies uit het aanbod van parfum samples van wereldberoemde merken of van originele niche producenten.