Ga naar hoofdcontent

NKD SKN

Gewoon 100% gebruind, zonder gedoe. De zelfbruinende cosmetica van NKD SKN zitten vol bestanddelen van natuurlijke oorsprong, die perfect zorg dragen voor je huid en de schoonheid ervan bevorderen. Geef jezelf een volmaakt, natuurlijk ogende bruining voor de volgende dag.

 

Het merk NKD SKN combineert de natuur met technologie en biedt zo compromisloze producten voor elke huidskleur. Dankzij de samenstelling die vol biologische en natuurlijke bestanddelen zit, bieden ze je huid optimale verzorging zodat deze gehydrateerd, gevoed en in goede conditie is. De producten van NKD SKN bevatten bovendien geen alcohol of parfumering en hebben dus niet dat typische geurtje dat zelfbruinende cosmetica vaak hebben.

Het blijft gelijk of je kiest voor de zelfbruinende crème NKD SKN Gradual Glow met het effect van geleidelijk toenemende bruining, of de afwasbare NKD SKN Pre-Shower, die je vlak voor het douchen gebruikt. Welk NKD Skin product je ook kiest, het resultaat is steeds hetzelfde: gewoon een prachtig, natuurlijk en gezond ogend bruin kleurtje.

volledige text text verbergen