Nivea Micellar Shampoo

verfrissende micellaire shampoo voor Normaal tot Vet Haar

Nivea Micellar Shampoo verfrissende micellaire shampoo voor Normaal tot Vet Haar
Nivea Micellar Shampoo verfrissende micellaire shampoo voor Normaal tot Vet Haar
Nivea Micellar Shampoo verfrissende micellaire shampoo voor Normaal tot Vet Haar
Silicone Vrij 400 ml
3,40

Code: NIV2238 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Nivea Micellar Shampoo
Silicone Vrij 400 ml | 3,40

Beschrijving van de cosmetica Nivea Micellar Shampoo

De shampoo Nivea Micellar Shampoo reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • laat het haar zacht achter
  • regenereert en voedt het haar
  • hydrateert intensief

Ingrediënten:

  • bevat geen siliconen

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Effect
Voeding en regeneratie
Haartype
vet haar

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.