Nivea Men Deep

Scheergel

1×
Nivea Men Deep Scheergel
Nivea Men Deep Scheergel
200 ml
3,90

Code: NIV02809 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
Nivea Men Deep
200 ml | 3,90

Product beschrijving Nivea Men Deep

Het scheerpreparaat Nivea Men Deep zorgt voor een soepel verloop van je scheerroutine.

Kenmerken:

  • vergemakkelijkt het glijden van het apparaat over de huid
  • voorkomt huidirritatie
  • regenereert en vitaliseert de huid
  • verfrist aangenaam

Hoe te gebruiken:
Breng een geschikte hoeveelheid van het product aan op het natte gezicht en de hals. Strijk gelijkmatig en grondig uit met cirkelvormige bewegingen totdat zich schuim vormt. Spoel grondig af na het scheren.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.