Nivea Extra Strong

Haarlak

Nivea Extra Strong Haarlak
Nivea Extra Strong Haarlak
Nivea Extra Strong Haarlak
250 ml
2,90

Code: NIV0498 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Nivea Extra Strong
250 ml | 2,90

Beschrijving van de cosmetica Nivea Extra Strong

De haarlak Nivea Extra Strong fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • fixeert grondig alle soorten haar en kapsels
  • sterke fixatie
  • langdurig effect
  • laat geen residu achter in het haar en kan gemakkelijk worden uitgekamd

Hoe te gebruiken:
Spuit op droog haar van een afstand van 30 cm. Goed schudden voor gebruik.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Fixatie

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.