Manicureset

Meest verkocht

Nagelsets: alles voor prachtige nagels in één verpakking

Ga prat op prachtige nagels aan je handen en je voeten. Met een professionele manicure- en pedicureset krijg je dat ook zelf gedaan, comfortabel bij je thuis! In één verpakking vind je alles wat je nodig hebt om je nagels te lakken en vorm te geven of om je nagelriemen te verzorgen. Je hebt maar te kiezen!

Wat voor nagelsets vind je bij ons?

Ben je op zoek naar een professionele gelnagelset? Manicure tools? Of had je graag een verzameling nagellak van verschillende kleuren? Kies hier een nagelset naar wens!

  • Een manicureset bevat meestal een nagelschaartje en nagelknipper, een nagelvijl om de vorm te perfectioneren, een pincet en een nagelriemtrimmer. Bij ons vind je zowel manicuresets voor vrouwen als stijlvolle sets voor mannen, die ook geschikt zijn als geschenk.
  • Met een nagellak set heb je een kleurig pallet waaruit je steeds de kleur kunt kiezen die het best bij je outfit of je stemming past. Of je kunt meerdere kleuren combineren en pronken met een veelkleurig resultaat. En als je zo lang mogelijk van je gelakte nagels wilt genieten, ga dan voor een set gel nagellak met grote bestendigheid.
  • Een complete gel nagel set bevat behalve gel nagellak meestal ook een uv- of ledlamp, een nagelvijl, een product om je nagels te ontvetten en andere bijhorigheden die nodig zijn voor het modelleren van gelnagels. Bij ons vind je zowel gel nagel sets voor beginners als voor doorwinterde professionals.

Onze tip: Met een nagellak geschenkset verras je elke vriendin, zus of moeder die houdt van perfecte nagels.

Of je nu op zoek bent naar een chique manicureset, een set voor vormgeving van nagels of een nagellak set, bij ons vind je alleen het beste van populaire merken als NeoNail, Semilac Paris of Bohemia Crystal. Geniet elke dag opnieuw van perfecte nagels!