MolinardVanille Patchouli Eau de Parfum Unisex

Molinard Vanille Patchouli Eau de Parfum Unisex
Molinard Vanille Patchouli Eau de Parfum Unisex
75 ml
71,40

Op voorraad | Code: MOL0181
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Voor iedereen. Zonder onderscheid. De uniseks eau de parfum Molinard Vanille Patchouli is perfect voor zowel vrouwen als mannen en laat je persoonlijkheid helemaal uitblinken.

  • oriëntaalse geur
  • zoete geur
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sandelhout , Patchuli
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Benzoine , Vanille
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Vanille
Geursoort
oriëntaalse