MAC Mineralize BlushBlush

MAC Mineralize Blush Blush
MAC Mineralize Blush Blush
Tint Warm Soul 3,2 gr
28,60

Code: MAC0342 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

MAC Mineralize Blush Blush
| 1 st | 28,60
PostNL
donderdag 24-10-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 23-10-2019

Product beschrijving MAC Mineralize Blush

De rouge MAC Mineralize Blush geeft je huid een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • geeft de wangen een gezonde kleur
  • heeft een aangenaam zachte, lichte textuur
  • heeft een glanzend effect

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het gezicht met behulp van een breed penseel en strijk helemaal uit.

Over het merk MAC

De professionele decoratieve cosmetica van M·A·C bepaalt al jaren de wereldtrends vanuit de backstage van modeshows. MAC werkt samen met prominente persoonlijkheden op het gebied van kunst, mode en popcultuur en belijdt het motto “All Ages, All Races, All Genders“. Voor miljoenen mensen is MAC met de tijd veel meer geworden dan een beautymerk.

Het bedrijf Make-up Art Cosmetics is opgericht in Toronto, Canada. De aanleiding voor het ontstaan was toen de onvoldoende kwaliteit van de beschikbare make-up. De visagist en fotograaf Frank Toskan ontwierp daarom samen met de kapsaloneigenaar Frank Angelo eigen decoratieve cosmeticalijn die aan de hoogste eisen van fashionfotografie en art make-up voldeed en in de cosmeticawereld een aardbeving veroorzaakte.

Het unieke make-upassortiment, de combinatie van glamour en elegantie met streetstyle en functionaliteit, professionele visagisten in plaats van klassieke verkopers of een vleugje rebellie - hiermee springen de MAC-producten uit de lijn en worden al jaren bewonderd. Het merk is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd in 90 landen en introduceert elk jaar nieuwe producten in meer dan 50 eigen collecties.