L’Oréal Professionnel Infinium Purehypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie

L’Oréal Professionnel Infinium Pure hypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie
L’Oréal Professionnel Infinium Pure hypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie
9,30
Parfumvrij 500 ml
Code: LOP6043 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 17-12-2019
UPS Air Mail
Not allowed

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Infinium Pure

Belast je haar niet onnodig. Om het perfect te fixeren heb je niet veel nodig. De hypoallergene haarlak L’Oréal Professionel Infinium Pure fixeert doeltreffend je finale kapsel en geeft je haar een natuurlijke glans. Ook de gevoeligsten onder jullie zullen overtuigd geraken.

Eigenschappen:

  • geeft het haar een extra sterke fixatie zonder dat de soepelheid verloren gaat
  • laat je haar niet lang nat, de lak droogt snel
  • irriteert de hoofdhuid niet met parfumering
  • plakt het haar niet samen en kan gemakkelijk worden uitgekamd

Samenstelling:

  • slechts 6 functionele bestanddelen
  • parfumvrij
  • hypoallergeen

Kenmerken

Effect
Fixatie

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.