L’Oréal Professionnel Infinium Pure

hypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie

L’Oréal Professionnel Infinium Pure hypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie
L’Oréal Professionnel Infinium Pure hypoallergene haarlak met Extra Sterke Fixatie
Code: LOP6043 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
L’Oréal Professionnel Infinium Pure
Parfumvrij 500 ml | 9,30

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Infinium Pure

De haarlak L’Oréal Professionnel Infinium Pure fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • sterke fixatie
  • geeft het haar vitaliteit en glans
  • fixeert grondig alle soorten haar en kapsels

Hoe te gebruiken:
Spuit op droog haar van een afstand van 30 cm.

Kenmerken

Effect
Fixatie

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.