L’Oréal Paris Paradise Extaticmultifunctionele eyeliner

L’Oréal Paris Paradise Extatic multifunctionele eyeliner
L’Oréal Paris Paradise Extatic multifunctionele eyeliner
Tint Black 1,5 gr
7,80

Code: LOR05280 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van je favoriete producten boven de 35 EUR bezorgen we nu alles met gratis verzending.
PostNL
maandag 6-7-2020
UPS Air Mail
maandag 6-7-2020

Product beschrijving L’Oréal Paris Paradise Extatic
Kenmerken

Het wenkbrauwpenseel L’Oréal Paris Paradise Extatic onderstreept perfect elke make-up en zorgt voor een verleidelijke look.

Kenmerken:

  • benadrukt je blik
  • lange houdbaarheid
  • bevat een intens pigment

Hoe te gebruiken:
Trek een lijn met een ononderbroken streep op het bovenste of onderste ooglid.

Kenmerken

Tint
Zwart
Consistentie
compact

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Paradise Extatic