L’Oréal Paris Infallible

Oogschaduw Primer

L’Oréal Paris Infallible Oogschaduw Primer
L’Oréal Paris Infallible Oogschaduw Primer
L’Oréal Paris Infallible Oogschaduw Primer
Oogschaduw Primer
7,90

Code: LOR2664 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 29-10-2018
Cadeautje voor jou
Koop L'Oréal Paris producten voor minstens € 15,50 en ontvang € 4 korting op je bestelling. Gebruik de promo code lp100nl in je winkelmandje.
L’Oréal Paris Infallible
Oogschaduw Primer | 7,90

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Paris Infallible

De basis onder de oogschaduw L’Oréal Paris Infallible Infallible bevordert de intensiteit van de oogschaduw en zorgt voor een lange levensduur.

Kenmerken:

  • fixeert de oogschaduw totdat deze verwijderd wordt
  • vergemakkelijkt het opmaken van de ogen
  • verlengt het perfecte uiterlijk van oogmake-up

Hoe te gebruiken:
Breng de basis in een dunne laag aan op het hele ooglid en strijk gelijkmatig uit. Ga verder met de applicatie van de oogschaduw.

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.