Blauwe lippenstift

Je hebt gekozen
  • Blauw
Filter

Geef je Halloween look een finishing touch met blauwe lippen of gebruik je blue lipstick op je gezicht of in plaats van oogschaduw. Een extravagante, matte blauwe lippenstift is ook een prima keuze voor een wat gewaagdere make-up overdag. Je hoeft maar een beetje lef te hebben, en de blauwe kleur is het puntje op de i van elke outfit. Hij ziet er het best uit op volle lippen en op een gezicht zonder vlekken of kringen onder de ogen. De lipstick doet alle donkere plekken in je gezicht namelijk meer opvallen.

Hoe breng je blauwe lippenstift aan

Vergeet vóór het aanbrengen van de lippenstift geen primer te gebruiken zodat de kleur langer op je lippen blijft zitten. Contour je lippen met een lipliner en breng daarna de lippenstift zelf aan, zodat die dankzij de contouren niet uitloopt.

Op notino.nl vind je glanzende, matte en metallic blue lipstick van NYX Professional Makeup, Dermacol of Bourjois. Welke tint kies jij?

Hou je van speciale kleuren lippenstift? Voeg dan aan je nieuwe donker- of lichtblauwe lippenstift ook bijvoorbeeld een paarse of zwarte lipstick toe!