Hugo Boss BOSS Ma VieEau de Parfum voor Vrouwen

4×
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum voor Vrouwen
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
99,00

Je bespaart 51%
75 ml
49,00

Code: HUG1770 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 7-12-2020
Persoonlijk ophalen
donderdag 10-12-2020
UPS Air Mail
donderdag 3-12-2020

Beschrijving van het parfum Hugo Boss BOSS Ma Vie
Samenstelling

De eau de parfum Boss Ma Vie van het merk Hugo Boss is geïnspireerd door de kwetsbaarheid van de vrouwenziel. Voel de fascinerende compositie die een viering is van vrouwelijke schoonheid en uniciteit.

  • een bloemengeur met fruitige ondertoon
  • geschikt voor moderne, elegante vrouwen
  • ideaal voor overdag en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
Het belangrijkste akkoord van de eau de parfum is een zeldzame cactusbloem, die - net als een vrouw zelf - een buitengewone schoonheid en elegantie uitstraalt. De verbinding met het hart, waarin de akkoorden van rozen, fresia en roze jasmijn worden gecombineerd, creëert een zuivere, elegante combinatie. De essentie van de geur Boss Ma Vie is cederhout en andere houtachtige planten die de geurcompositie sensueel benadrukken en het vele uren op de huid volhouden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Cactus
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Jasmijn , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Hout Noten
Geursoort
bloemig

Wij schreven over Hugo Boss BOSS Ma Vie
Artikelen

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Review Hugo Boss BOSS Ma Vie4