Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen

3×
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen
Actie
Gratis verzending
150 ml
69,90

Code: GUC2839 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Gucci Guilty Absolute
Samenstelling

Intens, gepassioneerd, charismatisch en verleidelijk - dat is de eau de parfum Gucci Guilty Absolute evenals de man voor wie deze unieke geur is gemaakt.

  • een kenmerkende houtleergeur
  • voor moderne, zelfbewuste mannen
  • speciaal voor ‘s avonds en voor uitzonderlijke gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De geurcomposie vormt een combinatie van uitdrukkelijk mannelijke leerakkoorden met patchouli, cipres, intrigerende vetiver en houtachtige tonen. De afzonderlijke componenten zijn zo met elkaar verweven dat het aroma, dat ze samen creëren, vanaf de eerste geuraanraking gedurende de hele periode van dragen onveranderd blijft.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Guilty Absolute is gecreëerd door het combineren van de talenten van twee grootse mannen: Alessandro Michele, Creative Director van Gucci en Alberto Morillas, een van de beroemdste parfumiers ooit. Het gezicht van de geur die in 2017 op de markt is gebracht, werd een andere getalenteerde man en wel de acteur en zanger Jared Leto.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Leer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cipres , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Hout Noten
Geursoort
leder, houtachtig

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Guilty Absolute3