Gucci Guilty Absolute

Eau de Parfum voor Mannen 150 ml

1×
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gratis verzending
150 ml
72,60

Code: GUC2839 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 27-5-2019
Gucci Guilty Absolute
150 ml | 72,60

Beschrijving van het parfum Gucci Guilty Absolute

Intens, gepassioneerd, charismatisch en verleidelijk - dat is de eau de parfum Gucci Guilty Absolute evenals de man voor wie deze unieke geur is gemaakt.

  • een kenmerkende houtleergeur
  • voor moderne, zelfbewuste mannen
  • speciaal voor ‘s avonds en voor uitzonderlijke gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De geurcomposie vormt een combinatie van uitdrukkelijk mannelijke leerakkoorden met patchouli, cipres, intrigerende vetiver en houtachtige tonen. De afzonderlijke componenten zijn zo met elkaar verweven dat het aroma, dat ze samen creëren, vanaf de eerste geuraanraking gedurende de hele periode van dragen onveranderd blijft.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Guilty Absolute is gecreëerd door het combineren van de talenten van twee grootse mannen: Alessandro Michele, Creative Director van Gucci en Alberto Morillas, een van de beroemdste parfumiers ooit. Het gezicht van de geur die in 2017 op de markt is gebracht, werd een andere getalenteerde man en wel de acteur en zanger Jared Leto.

Samenstelling

Topnoten
Leer
Hartnoten
Cipres, Patchuli
Basisnoten
Hout Noten, Vetiver
Geursoort
houtachtig, leder

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Beoordeling Gucci Guilty Absolute

Nieuwe recensie toevoegen

3.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk