Gucci Guilty Absolute, Eau de Parfum voor Mannen 150 ml | notino.nl

Gucci Guilty Absolute

Eau de Parfum voor Mannen 150 ml

Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum voor Mannen 150 ml
150 ml
80,00

Code: GUC2839 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-8-2018

Beschrijving van het parfum Gucci Guilty Absolute

Intens, gepassioneerd, charismatisch en verleidelijk - dat is de eau de parfum Gucci Guilty Absolute evenals de man voor wie deze unieke geur is gemaakt.

  • een kenmerkende houtleergeur
  • voor moderne, zelfbewuste mannen
  • speciaal voor ‘s avonds en voor uitzonderlijke gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De geurcomposie vormt een combinatie van uitdrukkelijk mannelijke leerakkoorden met patchouli, cipres, intrigerende vetiver en houtachtige tonen. De afzonderlijke componenten zijn zo met elkaar verweven dat het aroma, dat ze samen creëren, vanaf de eerste geuraanraking gedurende de hele periode van dragen onveranderd blijft.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Guilty Absolute is gecreëerd door het combineren van de talenten van twee grootse mannen: Alessandro Michele, Creative Director van Gucci en Alberto Morillas, een van de beroemdste parfumiers ooit. Het gezicht van de geur die in 2017 op de markt is gebracht, werd een andere getalenteerde man en wel de acteur en zanger Jared Leto.

Samenstelling

Basisnoten
Hout Noten, Vetiver
Hartnoten
Cipres, Patchuli
Topnoten
Leer
Geursoort
houtachtig, leder

Over het merk Gucci

Aan de wieg van het merk Gucci in 1921 stond een onopvallende man met de naam Guccio Gucci. Hij richtte een bedrijf met lederen accessoires voor de paardensport op. Hij had moeilijk kunnen denken dat hij juist zijn naam aan een modelegende had gegeven die eenmaal de wereld in zijn ban zou houden.

Zijn nakomelingen ontwikkelden de winkel in mode-accessoires zodanig, dat hun klanten de stralendste sterren van die tijd waren, zoals Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly. Het van origine kleine Italiaanse bedrijf werd een wereldwijde gigant. Het merk Gucci breidde het aanbod wezenlijk uit en introduceerde bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen, kleding, cosmetica en parfums.

In 1993 ging het merk over in de handen van Investcorp en de beroemde Tom Ford werd aangesteld tot één van de creative directors. Vervolgens komt het merk in handen van de ontwerper Frida Giannini en kan zich opnieuw in de belangstelling van het publiek verheugen. Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Mechele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie versterkt als een van de grootste modehuizen ter wereld.

Menu