Grès Cabotine de GresEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Grès Cabotine de Gres Eau de Parfum voor Vrouwen
Grès Cabotine de Gres Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
72,00

Je bespaart 79%
100 ml
15,00

Code: GRE0002 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 7-12-2020
Persoonlijk ophalen
donderdag 10-12-2020
UPS Air Mail
donderdag 3-12-2020

Beschrijving van het parfum Grès Cabotine de Gres
Samenstelling

De eau de parfum voor vrouwen Grès Cabotine de Grès werd gemaakt onder het motto ”Ik ben zoals ik ben”. Deze geur met zuivere tonen van cassis, fresia en gember laten je helemaal jezelf zijn met alles wat daarbij hoort. Wees onschuldig sensueel en betoverend – net als deze Franse geur.

  • bloemige geur
  • voor elke vrouw die naar passie verlangt
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De eerste tonen van de geursymfonie worden gespeeld door de verrassende combinatie van zoete oranjebloesem en sappige cassis. Daarna neemt het bloemaroma van fresia het woord, samen met exotische ylang-ylang en pikante gember. Het fascinerende geurconcert wordt afgerond door betoverende patchoeli, sandelhout en muskus.

Verhaal van de geur
De geur Grès Cabotine de Grès kwam ter wereld in 1990 en heeft sindsdien vrouwen over de hele wereld bekoord die inzetten op Franse elegantie en charme.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Koriander, Zwarte Bessen Blad , Zwarte Aalbessen , Pruim , Sinaasappelboom bloesem , Perzik , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Iris, Gember , Hyacint , Roos , Anjer , Jasmijn , Viooltje , Heliotroop , Freesia , Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Civet , Zwarte Aalbessen , Vanille , Muskus , Vetiver , Amber , Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Grès

Het merk Grès is de belichaming van elegantie, vrouwelijkheid en tijdloosheid. De befaamde modestuks werden al gauw synoniem voor de haute couture en werden gedragen door sterren als Marlene Dietrich, Greta Garbo en Jacqueline Kennedy.

Achter het ontstaan van het merk stond mode-ontwerpster Germaine Émilie Krebs, ook gekend als Madame Grès, die al in de jaren ´30 met mode bezig was. In 1942 opende Madame het modehuis Grès, waarvan de naam een anagram was van de voornaam van haar echtgenoot, de Russische schilder Serge Czerefkov.

De eerste Grès geur zag het licht in 1958. Het was de lederen Grès Gabochard, geïnspireerd op een reis naar Indië waar Madame Grès net van teruggekeerd was. Deze legendarische geur is tot op de dag van vandaag verkrijgbaar en is nog steeds populair. Ook de eau de parfum Grès Madame Grès met tonen van ananas, sandelhout en patchoeli is heel geliefd, net als de bloemige Grès Cabotine de Grès, waarin tonen van tuberoos, hyacint en tuinanjer schuilen.

Review Grès Cabotine de Gres2